Wilt u top kwaliteit schilderwerk?

Wij zijn open

Schilderheld

Schilder Den Haag

Wanneer je een eigen woning bezit dan kom je niet onder het periodieke onderhoud uit. Zonder onderhoud zal je woning er vervallen uitzien en dat heeft grote invloed op de waarde van de woning. Een van de belangrijkste onderhoudsklussen aan je woning is het schilderen. Nu kan het zijn dat je zelf niet zo handig bent of er helemaal geen zin in hebt. Dan zit je hier goed. Je kunt hier namelijk heel eenvoudig, gratis en snel meerdere offertes tegelijkertijd aanvragen van verschillende schildersbedrijven uit jouw regio. Zelfs het uitkiezen van een schilder in Den Haag hoeft je dus amper tijd te kosten.

  Voor het beste schilderwerk

  Schilder in Den Haag

  Buitenschilderwerk is een klus die je zeker jaarlijks of tweejaarlijks moet laten doen. Je huurt daarvoor de buitenschilder in. Vooral als je houten kozijnen en deuren hebt dan is dit best een tijdrovende klus en dient het grondig aangepakt te worden. Kozijnen staan immers constant bloot aan de verschillende weersinvloeden en hebben veel te verduren.

  De buitenschilder zal de kozijnen controleren op houtrot en eventueel renovatie uitvoeren. Daarna volgt het schuren van de kozijnen. Dit is ook een tijdrovende klus en moet goed gebeuren om de verf goed aan het hout te laten hechten. Na een eventuele grondlaag zal de schilder de kozijnen in de door jouw gewenste kleur schilderen en ziet je woning er weer als nieuw uit. Een voordeel van het inhuren van een schildersbedrijf is dat je garantie krijgt op de geleverde diensten.

  Kosten schilder Den Haag

  Uiteraard moet je voor het schilderen van je woning kosten betalen aan het schildersbedrijf. Er zijn schildersbedrijven die een prijs vragen voor het aantal vierkante meters dat geschilderd moet worden. Maar er zijn ook schildersbedrijven die een tarief per uur vragen. Wanneer je per uur betaald, houd er dan rekening mee dat de materiaalkosten daar nog bij komen. Als je betaald per vierkante meter, dan mag je ervan uitgaan dat alle kosten in deze prijs zijn opgenomen.

  Er is ook een verschil in schilderkosten voor binnen- of buitenwerk. De prijs voor de buitenschilder zal ietsje hoger liggen dan de binnenschilder. Als we uitgaan van een prijs per vierkante meter, dan zal het schilderwerk voor buiten gemiddeld op € 35,- tot € 40,- per vierkante meter liggen en voor het binnenschilderwerk gemiddeld op € 30,- tot € 35,- per vierkante meter. Kies je voor spuitwerk in plaats van verven, dan vallen de schilderkosten lager uit omdat dit veel minder tijd kost.

  Waarom ons?

  Heldere prijsopgaven

  Ontvang meerdere offertes

  Bespaar tot 50% op je opdracht

  Snelle service

  Schilderheld

  Snel geregeld?

  Schilder held

  Nieuwbouw schilder Den Haag

  Heb je een nieuwbouwwoning gekocht dan heb je al een heel druk proces achter de rug. Misschien heb je zelf een gedeelte gebouwd of ben je druk in de weer geweest om toezicht op de bouw te houden. Wanneer nu de woning af is, breekt de volgende fase aan. In veel gevallen hoef je de buitenkant niet te schilderen omdat kunststof kozijnen in de nieuwbouw vrij standaard zijn. Wel moet je dan de binnenzijde aanpakken. Ook hiervoor kun je een binnenschilder inhuren.

  De binnenschilder wordt ook veelvuldig de winterschilder genoemd. Dit komt omdat schilders in de winter niet de buitenkant kunnen schilderen en veel mensen juist in deze periode dan een binnenschilder inhuren. Ook in je nieuwbouwwoning kun je de binnenschilder alles laten schilderen, zoals de muren, de deuren, eventueel de kozijnen en het plafond.

  Schilderen in een nieuwbouwwoning vereist best wel vakwerk. De muren in nieuwbouwwoningen zuigen behoorlijk wat vocht op, dus de binnenschilder zal de muren bewerken met een speciale primer, zodat de zuigende werking flink verminderd wordt. Pas daarna kan hij bezig gaan met schilderen. Niets is dan ook zo lekker om na een drukke bouwperiode zo je nieuwe pas geschilderde huis binnen te stappen en enkel bezig te zijn met inrichten.

  Behanger in Den Haag

  Naast schilderen kun je de winterschilder ook als behanger inhuren. De meeste schildersbedrijven zijn ook in behangen gespecialiseerd. Vooral als je zelf helemaal niet goed bent in het behangen, dan kan een schilder daar uitkomst in brengen. Je weet dan zeker dat je muur er met een prachtig nieuw behang strak uitziet en dat het op een vakkundige wijze is aangebracht.

  Een voordeel is dat ook het voorbereidende werk door een behanger gedaan kan worden, zoals het verwijderen van oude behang, vullen van gaatjes en renovatie van scheuren en andere oneffenheden in de muur. Dit werk wordt vaak als niet leuk ervaren door de meeste mensen. Ook voor een nieuw behangetje die perfect strak is aangebracht moet je bij de schilder zijn. De gemiddelde prijs voor een ervaren behanger is ongeveer € 20,- tot € 25,- maar houd rekening met een hogere prijs als je hem ook het oude behang laat verwijderen en met prijsverschillen tussen de verschillende schildersbedrijven.

  Duizenden klanten gingen u voor
  Nu bereikbaar Kwaliteit